Ontdek onze nieuwe collectie in de winkel

Open uw ogen voor dorpse kwaliteit!

Meer oogzorg

Lenzen

Alles over lenzen

We zetten de voordelen en de verschillende soorten voor je op een rij. Wil je advies of direct starten met het dragen van lenzen? Maak dan een afspraak voor het aanmeten van contactlenzen.

Lenzen bieden je meer bewegingsvrijheid

Lenzen bieden je meer bewegingsvrijheid

De voordelen van lenzen 

Lenzen bieden je in tal van situaties meer vrijheid, comfort en vooral een natuurlijke look. 

Met lenzen behoud je je natuurlijk uitstraling

Het kan zijn dat je graag een natuurlijke uitstraling wilt. Lenzen zijn dan een goede oplossing, omdat ze niet zichtbaar zijn. Zo kun je helemaal jezelf zijn en je ogen nog meer laten spreken. Lenzen komen ook van pas als je bril niet matched met één van je outfits.

Onze contactlensspecialisten helpen je graag verder  

Lenzen kun je natuurlijk ook ideaal combineren met een bril! De hele dag lenzen in gehad, maar ’s avonds zin om voor de televisie te zitten met je bril op? Het kan! Of lijken lenzen je ideaal voor vakantie of sporten, maar wil je verder een bril dragen? Ook dat kan. Laat je adviseren door onze contactlensspecialisten. Maak dus snel een afspraak op onze site of bel

Welke lenzen passen bij mij?

Lenzen geven je een
vrij zicht

Hoewel de meeste mensen wennen aan het zicht door een bril, kunnen anderen daar lastig aan wennen. Ben je iemand die zich daar behoorlijk aan ergert? Dan zijn lenzen een betere keuze voor jou. Ze bieden veel comfort en een heel vrij zicht.