Ontdek onze nieuwe collectie in de winkel

Open uw ogen voor dorpse kwaliteit!

Contactlenzen

Alles over contactlenzen

Er zijn vele soorten contactlenzen. Je vraagt je dan af: welke lens past dan bij mij en welke zijn geschikt voor mijn ogen? Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van alle soorten contactlenzen. Wil je advies of direct starten met het dragen van lenzen? Of draag je al lenzen en ben je toch op zoek naar een lens die prettiger draagt? Maak dan een afspraak voor het aanmeten van contactlenzen en ontvang een proefpaar lenzen.

De voordelen van contactlenzen: 

Contactlenzen geven je comfort, bewegingsvrijheid en scherp zicht met behoud van je natuurlijke uitstraling.   

Daglenzen

Bij zachte daglenzen heb je elke dag een nieuw fris paar lenzen. Daglenzen zijn de meest gemakkelijke en hygiënische keuze voor jou ogen. Ze zijn ook ideaal wanneer je gevoelige ogen hebt. Daglenzen zijn bij uitstek geschikt om af te wisselen met een bril.

Maandlenzen

Zachte maandlenzen zijn een hele populaire keuze. In tegenstelling tot een daglens doe je met een setje maandlenzen ongeveer 30 dagen. Ze zijn zeer flexibel en passen zich goed aan aan je oog, waardoor ze comfortabel zitten. Ze zijn zeer makkelijk in te zetten en weer uit te halen. En met de juiste vloeistof hou je ze heerlijk fris en schoon.

Multifocale lenzen

Wist je dat we ook multifocale lenzen hebben? Multifocale lenzen geven je ogen zowel veraf als dichtbij helder zicht. Je hebt dan dus geen aparte leesbril meer nodig. De lens wordt helemaal voorzien van een leesgedeelte en je eigen sterkte voor veraf. Multifocale lenzen geven je zo de vrijheid om bijvoorbeeld een menukaart te lezen en prima ook in de verte te kijken.

Nachtlenzen

Nachtlenzen zijn ideaal als je overdag geen bril of lenzen wilt dragen. ’s Nachts worden je ogen gecorrigeerd met lenzen en ’s ochtends doe je de lenzen uit en kun je de hele dag scherp zien zonder bril of lenzen. Nacht lenzen kunnen alleen wanneer je bijziend bent en je dus een negatieve (min) sterkte hebt.

Zonder zorgen altijd de juiste lenzen, lenzenvloeistof en oogzorg met ons contactlensplan.  

Ons contactlensplan ontzorgt je. Voor een vast bedrag per maand ontvang je niet alleen je lenzen en vloeistof, maar ook elk half jaar een professionele oogcontrole. Zo heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en krijg je de juiste zorg voor je ogen.